Menu
Your Cart

Inktbezorgen Blog RSS Feed

19 dec. COVID Update
willem 0 33450
Laatste update 29-12-2021Beste klant,Met de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij geopend voor afhaal orders.U kunt uw bestellingen plaatsen via onze webshop inktbezorgen.nl (ga voor optie afhalen (gratis)).Heeft u geen tijd of laat u liever thuisbezorgen, opsturen via de pakketdienst is ook mogelijk. Houd alleen wel rekening met mogelijk een l..
28 nov. Printer Kopen in Zwijndrecht
willem 1 7436
Nieuwe printer nodig?Bestel je printer bij Inktbezorgen.nl, je kunt er voor kiezen om je printer in de winkel te kopen, of online te bestellen en af te halen in de winkel. Bestel je online? Dan zorgen wij ervoor dat we je printer achterhouden en op voorraad hebben in de winkel.Wij verzenden je printer ook naar jou thuis, maar kunnen 'm dan niet voo..
24 okt. Cartridges Bijvullen
2 8284
Laat je Cartridge Bijvullen!Kom langs in de winkel aan de Van Meelstraat 20 in Zwijndrecht, en wij vullen ter plekke je inkt bij.Als je cartridge nog "vers" is en niet uitgedroogd, dan kunnen wij de cartridge nog bijvullen.Bijvullen is vaak goedkoper en we recyclen je inktpatroon, dus goed voor je portemonnee en het milieu.Het bijvullen zelf duurt ..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.